• Fri frakt på alla beställningar över 500 kr
  • Kostnadsfria returer - 60 dagars policy
  • Köp nu. Betala senare med Klarna.

Provrummet

Sluta att drömma om de där kläderna som är lika sexiga som de är bekväma ...  Det är dags att ta tag i det en gång för alla och hitta din perfekta Lounge-passform.

Tjejer, vi har gjort allt vi kan för att göra det så smidigt som det bara går för er att ta era mått. Nu kan du hitta din storlek på mindre än 60 sekunder.

Sätt dig tillrätta i soffan och gå in i Provrummet.

Hitta din Lounge-storlek

Integritetspolicy


INLEDNING

VI SAMLAR IN INFORMATION OM DIG FÖR ATT FÖRBÄTTRA DIN UPPLEVELSE SOM EN DEL AV LOUNGE-FAMILJEN.

Vi tar din integritet på allvar. Lounge Underwear Limited har åtagit sig att respektera och skydda din integritet. För att hjälpa oss att ge dig mer av det som du älskar från Lounge samlar vi in information i syfte att förbättra din upplevelse Vårt mål är att vara tydliga och öppna om vilken typ av information vi samlar in från våra kunder och hur vi använder och skyddar dina personuppgifter.

Detta meddelande (tillsammans med våra Villkor) beskriver hur vi kan samla in, använda, lagra och behandla dina personuppgifter.

Kom ihåg att du när som helst kan hantera din information och skydda din integritet.

VÅRA RIKTLINJER

Lounge Underwear Limiteds integritetspolicy är baserad på principen att dina personuppgifter:

  • ska behandlas lagenligt och transparent
  • ska begränsas till vad som är nödvändigt för bearbetning
  • ska hållas uppdaterade och att varje möjlig ansträngning för att radera eller korrigera utan dröjsmål ska göras
  • Ska behandlas på ett säkert sätt.
  • Skall inte delas med tredje parter;

DINA PERSONUPPGIFTERS SÄKERHET

Vi har åtagit oss att säkerställa att dina uppgifter är säkra. För att förhindra obehörig åtkomst eller obehörigt röjande av uppgifter har vi infört lämpliga fysiska, elektroniska och administrativa förfaranden för att skydda och säkra den information vi samlar in på nätet. Vi skyddar dessutom dina data under överföring med hjälp av SSL-krypteringsprogram (Secure Sockets Layer)

VILKEN TYP AV PERSONUPPGIFTER SAMLAS IN?

Vi kan komma att samla in följande information om dig. Med ”Personuppgifter” avses uppgifter som rör en enskild person, som kan identifiera denna, antingen direkt eller indirekt.

  • Kontaktuppgifter, såsom ditt fullständiga namn, din adress (inklusive fakturerings- och leveransadresser, ditt telefonnummer (inklusive mobilnummer) och din e-postadress.
  • Information om enheten som du använder för att besöka våra webbplatser, inklusive IP-adress och typ av enhet;
  • Dina marknadsföringspreferenser;
  • Personuppgifter inklusive ålder eller födelsedatum, kön;
  • Sökningar på vår webbplats, inklusive vilka artiklar som du sparar i din varukorg – se vår policy för webbkakor för mer information om detta.
  • Information länkad till eventuella köp på vår webbplats, inklusive finansiella uppgifter och transaktionsuppgifter.
  • Korrespondens och kommunikation med oss, inklusive sådant som rör klagomål, tvister och fordringar.

Dessa personuppgifter samlas in när du gör något av detta:

  • Skapar ett konto på någon av Lounge Underwears webbplatser
  • Gör en beställning
  • Registrerar dig för vårt nyhetsbrev eller prenumererar på andra tjänster som vi erbjuder
  • Fyller i ett formulär på någon av Lounge Underwears webbplatser
  • Korresponderar med oss via e-post eller vår chattfunktion
  • När du surfar på våra webbplatser

Webbplatsen är inte avsedd för att användas av barn under 13 år. Vi samlar inte medvetet in personuppgifter om barn under 13 år. Om du är under 13 år bör du inte använda webbplatsen, sociala medier eller lämna ut information om dig själv, inklusive, men utan begränsning till, ditt namn, din adress, din e-postadress eller något skärm- eller användarnamn som du använder.

MARKNADSFÖRINGSKOMMUNIKATION OCH ATT AVSTÅ FRÅN DETTA

Om du köper något eller frivilligt ger oss din e-postadress kommer du att få marknadsföringsmeddelanden via e-post för att informera dig om våra nya produkter och erbjudanden.

Data som samlas in under ditt besök på vår webbplats kan användas för att skapa annonser på tredje-parts-webbplatser som du besöker. Dessa annonser skapas via pixlar och är baserade på information såsom sökningshistorik.

Du kan när som helst besluta att avbryta prenumerationen genom att klicka på länken avsluta prenumeration i slutet av ett e-brev eller genom att mejla oss på: info@loungeunderwear.com. Vi kommer att göra vårt bästa för att behandla din begäran omgående, men det kan ta ett par dagar innan ditt val att välja bort prenumeration eller begäran om att avsluta prenumerationen hinner behandlas.

HUR ANVÄNDER VI DINA UPPGIFTER?

Vi använder dina uppgifter till följande:

  • Till att anpassa din shoppingupplevelse på våra webbplatser
  • Till att göra det möjligt för oss att hantera din beställning, leverera produkter och bearbeta dina betalningar och återbetalningar
  • Till att ge dig uppdateringar om din beställning och leveransstatus
  • Till att ta fram statistik eller analyser eller utföra undersökningar för att kunna förbättra våra webbplatser och de tjänster vi tillhandahåller
  • Till att informera dig om produkter och specialerbjudande som vi tror kan vara av intresse för dig, om du väljer att samtycka

HUR VI ANVÄNDER WEBBKAKOR

En webbkaka är en liten fil som begär tillstånd om att få bli placerad på din dators hårddisk. När du samtycker läggs filen till i din webbläsare och webbkakan hjälper till att analysera webbtrafik eller låter dig veta när du besöker en viss webbplats. Webbkakor gör det möjligt för webbapplikationer att ge dig en personanpassad upplevelse av webbplatsen. Webbapplikationen kan anpassa sina åtgärder utefter dina behov, vad du gillar och ogillar genom att samla in och komma ihåg information om dina preferenser.

Vi använder trafikloggkakor för att identifiera vilka sidor som används. Detta hjälper oss att analysera datatrafiken på webbplatsen och förbättra vår webbplats i syfte att anpassa den efter kundbehov. Vi använder endast denna information till statistiska analyser och därefter tas uppgifterna bort från systemet.

Generellt sett så hjälper webbkakor oss att ge dig en bättre webbplats, genom att göra det möjligt för oss att kontrollera vilka sidor som du anser vara användbara och som du inte anser vara det. En webbkaka ger oss inte på något sätt tillgång till din dator eller till någon information om dig, förutom de uppgifter som du väljer att dela med oss. Du kan välja att acceptera eller avvisa webbkakor. De flesta webbläsare accepterar webbkakor automatiskt, men du kan vanligtvis ändra inställningarna i webbläsaren till att blockera kakor om du föredrar det. Detta kan hindra dig från att dra full nytta av webbplatsen.

DELNING, ÅTKOMST TILL OCH KONTROLL AV DINA PERSONUPPGIFTER

Vi kommer inte att sälja, distribuera eller upplåta dina personuppgifter till tredje part.

Vi kan komma att dela dina personuppgifter med företag som hjälper oss att driva webbplatsen och att serva dig. Alla våra tjänsteleverantörer uppfyller kraven i den allmänna dataskyddsförordningen (GDPR).

Om du tror att uppgifter som vi har om dig är felaktiga eller ofullständiga, vänligen skriv till oss eller skicka ett e-brev så snart som möjligt till ovanstående adress. Vi korrigerar omedelbart all information som visar sig vara felaktig.

När du begär åtkomst till dina uppgifter måste vi vidta alla rimliga åtgärder för att verifiera din identitet innan vi lämnar ut uppgifterna. Dessa åtgärder existerar endast för att skydda dina uppgifter och för att minska risken för identitetsbedrägeri, stöld av eller obehörig åtkomst till dina uppgifter.
Därför ber vi dig att vänligen skicka oss följande handlingar: pass, identitetskort, personbevis eller körkort i original eller som bestyrkta kopior. En av de ovan nämnda handlingarna krävs för att begära ut personuppgifter.

LÄNKAR TILL ANDRA WEBBPLATSER ELLER SOCIALA MEDIER

Vår webbplats eller våra nyhetsbrev kan (ibland) innehålla länkar till eller från andra webbplatser som tillhör våra partners. Observera att denna integritetspolicy gäller endast Lounge Underwears webbplatser. Om du besöker någon av dessa andra webbplatser så föreslår vi att du läser deras egna integritetspolicy eftersom vi inte accepterar något ansvar eller förpliktelser för dessas integritetspolicys.

DINA RÄTTIGHETER

Du har följande rättigheter:

  • Rätt att informeras om hur vi använder och bearbetar dina uppgifter.
  • Rätt att få tillgång till och en kopia av de uppgifter vi har om dig.
  • Rätt att korrigera felaktiga eller ofullständiga uppgifter.
  • Rätt att glömmas bort och raderas från våra register.
  • Rätt att begränsa behandlingen av dina uppgifter.
  • Rätt till dataportabilitet, att vi lämnar ut dina personuppgifter till dig.
  • Rätt att invända mot vissa typer av behandling, som direkt marknadsföring.
  • Rätt att återkalla samtycket till att vi behandlar dina personuppgifter.
  • Rätt att kontakta en tillsynsmyndighet i händelse av att Lounge inte har svarat på din begäran på korrekt sätt.

HUR LÄNGE FÖRVARAR VI DINA UPPGIFTER?

Vi sparar dina personuppgifter så länge som du är har du ett konto och så länge som det är nödvändigt för att uppfylla våra rättsliga/lagstadgade skyldigheter, lösa tvister, förhindra bedrägerier och missbruk eller upprätthålla våra användarvillkor.
När vi inte längre behöver ha kvar dina personuppgifter, kommer de att raderas eller anonymiseras så att du inte längre kan identifieras utifrån dem.
Vi förstör all finansiell information på ett säkert sätt när vi har använt den och inte längre behöver den.

ÖVERFÖRING AV DINA PERSONUPPGIFTER UTANFÖR EUROPEISKA EKONOMISKA SAMARBETSOMRÅDET (EES)

Om en tredje parts-leverantör befinner sig utanför Europeiska ekonomiska samarbetsområdet så kommer vi att säkerställa att överföringen av personuppgifter skyddas genom lämpliga skyddsåtgärder.

BEHÖVER DU KONTAKTA OSS?

Om du har några frågor om integritetspolicyn eller någon annan fråga om personuppgifter, vänligen kontakta oss via e-post på info@loungeunderwear.com

VAD DU KAN GÖRA FÖR ATT FÖRBÄTTRA SKYDDET AV DINA PERSONUPPGIFTER

Vi rekommenderar att du vidtar följande åtgärder för att hjälpa till att skydda din säkerhet på nätet:

  • Dela inte med dig av dina lösenord
  • När du skapar ett lösenord, använd minst 8 tecken i en blandning av bokstäver och siffror som inte är lätta för hackers att lista ut såsom ditt namn, din e-postadress eller andra personliga uppgifter som är lätta att få tag på.
  • Undvik att använda samma lösenord för olika konton online.

SMS-REKLAM

Genom att ange ditt telefonnummer så godkänner du att vi kan skicka dig textmeddelanden. Detta kan inkludera uppdateringar om din beställning (när den har skickats eller levererats osv.) och erbjudanden från Lounge Underwear.

Om du vill sluta få SMS från oss, ändrar du bara dina inställningar i preferenscentret eller kontaktar oss direkt så avslutar vi din prenumeration omedelbart.

KLARNA

För att vi ska kunna erbjuda dig Klarnas betalsätt behöver vi dela vissa av dina personuppgifter till Klarna, så som kontakt- och orderinformation, för att Klarna ska kunna bedöma om du kan erbjudas deras betalningsmetoder och för att skräddarsy betalsätten åt dig. Mer information om Klarna kan du hitta här. Användningen av dessa uppgifter regleras i enlighet med gällande dataskyddslag och Klarnas dataskyddspolicy.

ÄNDRINGAR AV VÅR INTEGRITETSPOLICY

Vår integritetspolicy ses regelbundet över. Eventuella uppdateringar kommer att publiceras här, men om några betydande ändringar görs kommer du att bli kontaktad via e-post för att få fullständig information

Denna integritetspolicy uppdaterades senast 20:e augusti 2019.